top of page

Bouwplaats beveiliging

al vanaf 75 euro per week 

065.jpg
003_edited.jpg
img_4848.jpg
cameramast_sticker_edited.jpg
unitgroot-1.jpg

Cameratoezicht

In veel gevallen is het leveren van een beveiligingsbeambte niet voldoende en wordt dit gecombineerd met andere beveiligingshulpmiddelen. Cameratoezicht is daar een perfect voorbeeld van, een waardevolle toevoeging voor veel beveiligingsoplossingen en kan onderdeel zijn van een interventieplan. Het levert enerzijds meer ogen op, anderzijds scheelt het kosten in de vorm van manbeveiliging. Kortom een ideale combinatie tussen mens en techniek.

Terreinen
Cameratoezicht kan prima als tijdelijke oplossing worden ingezet. Bijvoorbeeld als er regelmatig wordt ingebroken, werkzaamheden op een terrein plaatsvinden (zoals de opbouw van een evenement, of de bouw van een bedrijfspand) of om bij te dragen aan de veiligheidsbeleving van uw medewerkers.

Evenementen

Met behulp van cameratoezicht op evenementen is het voor beveiliging en politie mogelijk om vanuit een vooraf gekozen positie het volledige evenement te overzien, waardoor beter en sneller kan worden ingegrepen als ordeverstoring dreigt te ontstaan. Bovendien kunnen strafbare feiten zo worden vastgelegd om een verdachte eventueel strafrechtelijk te kunnen vervolgen. Met behulp van cameratoezicht kan de inzet van beveiligingsbeambten in veel gevallen gereduceerd worden en dat scheelt in de kosten. 

Centralisten
Camerabeelden kunnen worden bekeken op afstand, op uw locatie of vanuit onze gespecialiseerde unit. Onze unit plaatsen wij dan zichtbaar op uw locatie, wat eveneens een preventieve werking heeft. De camerabeelden kunnen door uzelf worden uitgekeken, maar ook door onze ervaren centralisten. Onze centralisten zijn bovendien gespecialiseerde en volledig gediplomeerde beveiligingsbeambten. Zij zijn in staat om direct met de juiste contactpersonen te schakelen, als er bepaalde beelden worden waargenomen. Onze centralisten kunnen daarbij ook zorgen voor een juiste communicatie met betrekking tot portofoons en houden zonodig de actuele weersituatie continue in de gaten. 

Realtime temperatuur (koorts) meting

In verschillende organisaties wordt al gebruik gemaakt van het meten van de lichaamstemperatuur van bezoekers bij de entree van gebouwen en/of op parkeerplaatsen. Hiermee wordt voorkomen dat bezoekers met een verhoging van de lichaamstemperatuur een gebouw betreden, met alle risico's van dien. Om deze reden heeft Dahua een gecertificeerde, high-end thermische oplossing gelanceerd, waarbij lichaamstemperatuur van bezoekers eenvoudig en betrouwbaar kan worden vastgesteld. 

Samenwerking met Alco Beveiliging

Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheden die cameratoezicht kan bieden, werken wij in de meeste gevallen samen met onze partner Alco Beveiliging. De reden hiervoor is eenvoudig. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van maatwerk beveiligingsoplossingen en het leveren van beveiligingsmedewerkers, maar voor de technische ondersteuning maken wij liever gebruik van partners, omdat zij daar veel verder in gespecialiseerd zijn dan wij. Samenwerken met gespecialiseerde partners zorgt dan voor een ideale combinatie van verschillende kennisgebieden, waardoor de beste en meest efficiënte oplossingen voor onze opdrachtgevers gerealiseerd kunnen worden.

Meer informatie?

Spreekt onze dienstverlening u aan en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodra uw beveiligingsbehoefte ontstaat. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar! 

bottom of page