top of page
Contactgegevens

Wenst u contact met ons op te nemen? Bekijk hieronder onze contactgegevens of vul ons contactformulier in. Indien nodig en gewenst, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij danken u alvast voor uw belangstelling!

20170401-logo-nederlandse-veiligheidsbra
Trusto.png

FeDa Security Solutions

Dragonder 49i

5555 XZ Valkenswaard

Tel: 040-2988985

Email: info@fedasecuritysolutions.nl

Web: www.fedasecuritysolutions.nl

KvK nr: 61299421

BTW nr: NL854289987B01

IBAN nr: NL06INGB0006598919

Goedkeuring Ministerie van Justitie en Veiligheid: ​ND nummer 4469

Contactformulier

Uw bericht is verzonden!

Privacyverklaring

FeDa Security Solutions hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij hiermee omgaan. Wij doen er alles aan om de privacy van onze leverancier, klanten en medewerkers te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig met persoonsgegevens om. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Aan de rechterkant treft u onze privacyverklaring aan, welke u eveneens kunt downloaden. Mocht u verder hierover vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Onze algemene voorwaarden hebben wij eveneens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, onder dossier nummer 61299421. Aan de rechterkant treft u onze Algemene Voorwaarden aan (versie 15 oktober 2022), welke u eveneens kunt downloaden. Mocht u verder hierover vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Beleidsverklaring

De Nederlandse Veiligheidsbranche en haar leden hechten grote waarde aan de goede naam van de sector evenementen beveiliging. Uit een oogpunt van zelfregulering willen zij door middel van het Keurmerk Evenementen Beveiliging bewerkstelligen dat de dienstverlening aan opdrachtgevers beantwoordt aan hoge uniforme eisen. Híerdoor kunnen goed georganiseerde, bonafide en integere bedrijven als FeDa Security Solutions zich onderscheiden van concurrenten die het minder nauw met de regels nemen. Voor meer informatie kunt u rechts onze beleidsverklaring lezen. 

bottom of page