top of page

Event Security Officer 

In het kort

  • Opleiding geheel kosteloos te volgen

  • Combinatie tussen werken en leren

  • Persoonlijke begeleiding

  • Interessante thema's over alcohol, drugs en agressie

  • Direct onderdeel uitmaken van ons team

  • Vanaf 18 jaar, mits van onbesproken gedrag

Inschrijven

Even voor de zekerheid:

Hartelijk dank, je hoort van ons!

Nog geen diploma? 

Je wil graag werken als beveiliger op evenementen, maar hebt geen beveiligingsdiploma. Dat is een probleem, wat we graag samen met je willen oplossen! We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe mensen die bereid zijn om de opleiding tot beveiliger te volgen. Hieronder leggen we je uit hoe dat precies in zijn werk gaat. 

De opleiding

Om als evenementenbeveiliger aan de slag te kunnen, moet je de opleiding Event Security Officer volgen. Je moet ook een examen afleggen en als je slaagt ontvang je het diploma. Hiermee toon je aan dat je de meest recente wet- en regelgeving kent en zowel kennis en vaardigheden bezit om evenementen zo goed mogelijk te kunnen beveiligen. Er is geen specifieke vooropleiding vereist om de opleiding te kunnen volgen, dus dat scheelt weer. 

Heb jij de juiste persoonlijkheid?

Dat is natuurlijk de eerste vraag. Wij zijn op zoek naar talent en dat is bij ons véél meer dan alleen iemand met het juiste papiertje. We zoeken mensen die stevig in hun schoenen staan, er netjes en verzorgd uitzien, veiligheid super interessant vinden, oplossingsgericht denken en bovendien leergierig zijn. Je bent flexibel en betrouwbaar, want afspraak is afspraak! Tot slot ben je van onbesproken gedrag (dat wil niet zeggen dat je nooit een bekeuring gehad mag hebben). Herken jij je in deze eigenschappen, lees dan snel verder!

 

De selectie

Je maakt je interesse kenbaar via het formulier, links van deze tekst. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, voor het maken van een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens ons gesprek bepalen we samen of jij de geschikte kandidaat kan zijn, om onze interne opleiding tot Event Security Officer te kunnen volgen. Ben jij geschikt, dan starten we zo snel mogelijk met jouw nieuwe carrière!

Het traject

We bieden je een super interessant traject aan, waarbij je naast leren, ook meteen  bij ons aan de slag kunt. Natuurlijk ontvang je ook alvast een passende vergoeding en ontmoet je toekomstige collega's die staan te popelen om je te leren kennen. Je opleiding bestaat uit theorie en praktijk (werken op evenementen, onder begeleiding van ervaren collega's), maar daar vertellen we je graag nog veel meer over tijdens het kennismakingsgesprek.

 

De kosten

Het kost je met name tijd, interesse en goede zin! Wij bieden je deze opleiding geheel kosteloos aan, maar vragen wel een enorme dosis motivatie. Als alles goed gaat en je succesvol blijkt, bieden we je uiteraard een baan aan! Je kan niet wachten? Dat snappen we helemaal, dus bel of mail ons zo snel mogelijk, maken we meteen een afspraakje!

 


 

WhatsApp Image 2020-02-28 at 12.45.01.jp
WhatsApp Image 2020-02-28 at 12.46.02.jp
bottom of page