Over ons

 • Gespecialiseerd in evenementen

 • Aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche

 • Keurkmerk Evenementenbeveiliging

 • Persoonlijk, transparant en betrouwbaar

 • Verse bonenkoffie op kantoor (en een PS4)

Van ons

 • Een plekje in ons super hechte team

 • Veel persoonlijke aandacht

 • Evenementen in Eindhoven, de Kempen en Limburg

 • Een salaris tussen de twaalf en veertien euro per uur

 • Reiskostenvergoeding (ook als je samen reist)

Over jou

 • Je bent minimaal 18 jaar

 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

 • Je bent minimaal 6 keer per jaar beschikbaar

 • Je bent van onbesproken gedrag

 • Je bent flexibel, loyaal, integer en komt afspraken na

Solliciteren

Even voor de zekerheid:

Evenementenbeveiliger (m/v)

Waar zou je ons van kennen?

Je kent ons van de vele festivals en evenementen met name rondom Eindhoven, de Kempen, Noord- Limburg en Zuid-Limburg. Wij zijn meestal de eerste en de laatste die je tegenkomt en je kunt ons herkennen aan onze glimlach en ontspannen uitstraling. Waarschijnlijk hebben we al eens een babbeltje met je gemaakt! 

Waarom zoeken wij nieuwe mensen?

Het is je vast opgevallen dat er steeds meer festivals en evenementen georganiseerd worden. Daarvoor zijn goede evenementenbeveiligers nodig. Organisatoren kiezen steeds vaker voor ons vanwege onze persoonlijke, betrouwbare en transparante werkwijze. Hierdoor groeien wij en ontstaat bij ons de behoefte aan uitbreiding van ons hechte team. 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar mensen die persoonlijk, professioneel, integer, respectvol, representatief en loyaal zijn. Mensen die het leuk vinden om in teamverband evenementen te beveiligen, maar eventueel ook alleen kunnen werken. Daarnaast zoeken we mensen die over een flinke dosis gezonde humor beschikken, omdat we ons werk ontzettend leuk vinden en dat graag uitstralen. Tot slot ben je iemand die eerlijk is, afspraken nakomt en sta je stevig in je schoenen.  

 

Wat is het verschil met andere bedrijven?

Dat lijkt een moeilijke vraag, maar toch ook weer niet. Het grootste verschil is dat wij er een persoonlijke aanpak op nahouden. We kennen iedereen bij de voornaam, we hebben niet alleen tijdens het werk contact met je, zijn nieuwsgierig naar jou als persoon en zetten jouw belangen voorop. Daarbij hebben wij juist niet alleen maar grote evenementen, maar zijn we kritisch in het aannemen van onze opdrachtgevers. We zorgen er voor dat je onder de beste omstandigheden je werkt kunt doen.  

Waarmee kom je bij ons binnen?

Met een beveiligingsdiploma (ABM / Beveiliger 2 / Event Security Officer), beheersing van de Nederlandse taal, een rijbewijs en eigen vervoer. Daarnaast ben je woonachtig in Brabant of Limburg en ben je van onbesproken gedrag (een onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie). Verder ben je minimaal zes keer per jaar beschikbaar en vind je het niet erg om in avonden, nachten en weekenden te werken. Heb je geen beveiligingsdiploma? Geen probleem, daar kunnen wij voor zorgen. Terwijl je de opleiding volgt, kun je gewoon bij ons aan de slag! Wil je meer weten? Klik dan hier om naar de juiste pagina op onze website te gaan. 

 

Welke arbeidsvoorwaarden hanteren wij?

We hanteren het CAO voor de Evenementen- en Horecabeveiligingsbranche, maar wijken positief af als het om je salaris gaat. Omdat wij iets meer van onze mensen vragen (met name loyaliteit), belonen we onze mensen ook graag met iets extra's.  Bij ons dus geen negen euro bruto per uur zoals in het CAO staat, want daar ga je niet vrolijk van worden. Je kunt rekenen op een salaris tussen de twaalf en veertien euro per uur! Daarbij ontvang je een reiskostenvergoeding, ook als je met iemand samen naar je werk zou rijden! Tot slot kennen we nog veel meer leuke extra's, zoals aangemeten gehoorbescherming, veiligheidsschoenen, een werklamp en nog veel meer!

 

Wanneer kom je jezelf voorstellen?

Je bent vast geïnteresseerd geraakt en wil ons wellicht leren kennen. Goed nieuws, als jij beschikt over de hierbovengenoemde eigenschappen willen wij ook graag weten wie jij bent. Het makkelijkste is om het formulier in te vullen, maar je mag ook even met ons bellen. Sla ons telefoonnummer (040-2988985) meteen en wacht niet te lang, anders wordt onze verse bonenkoffie koud :)

 


 

Persoonlijk, transparant en betrouwbaar