top of page

Over ons

 • Gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen

 • Lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche

 • Keurmerk Evenementenbeveiliging

 • Persoonlijk, transparant en betrouwbaar

 • Verse bonenkoffie op kantoor (en een PS4)

Van ons

 • Een plekje in ons super hechte team

 • Veel persoonlijke aandacht

 • Festivals rondom Eindhoven, de Kempen en Limburg

 • Een salaris tussen de 12 en 14 euro per uur

 • Reiskostenvergoeding (ook als je samen reist)

Over jou

 • Je bent minimaal 18 jaar

 • Je bent in bezit van een beveiligigndiploma

 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

 • Je bent minimaal 6 keer per jaar beschikbaar

 • Je bent van onbesproken gedrag

 • Je bent flexibel, loyaal, integer en komt afspraken na

John bij de Stadsoase_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-10-07 om 09.30.51.png

Evenementenbeveiliger (m/v)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar zou je ons van kennen?

Je kent ons van de vele festivals en evenementen. Voornamelijk rondom Eindhoven, de Kempen, Noord-Limburg en Zuid-Limburg. Wij zijn meestal de eerste en de laatste die je tegenkomt en herkent ons aan onze glimlach en ontspannen uitstraling. Waarschijnlijk hebben we al eens een babbeltje met je gemaakt! 

Waarom zoeken wij nieuwe mensen?

Door het corona virus ligt de evenementen- en horecabranche stil, maar daar lijkt langzaam verandering in te komen. We willen ons voorbereiden op de heropening en hebben juist nu de ruimte om nieuwe mensen te leren kennen. Het is je vast ook opgevallen dat er steeds meer festivals en evenementen georganiseerd werden. Daarvoor zijn goede evenementenbeveiligers nodig. Organisatoren kiezen steeds vaker voor ons vanwege onze persoonlijke, betrouwbare en transparante werkwijze. Hierdoor groeien wij en ontstaat bij ons de behoefte aan uitbreiding van ons hechte team.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar mensen die persoonlijk, professioneel, integer, respectvol, representatief en loyaal zijn. Mensen die het leuk vinden om in teamverband evenementen te beveiligen, maar eventueel ook alleen kunnen werken. Daarnaast zoeken we mensen die over een flinke dosis gezonde humor beschikken, omdat we ons werk ontzettend leuk vinden en dat graag uitstralen. Tot slot ben je iemand die eerlijk is, afspraken nakomt en sta je stevig in je schoenen.  

Wat is het verschil met andere bedrijven?

Dat lijkt een moeilijke vraag, maar toch ook weer niet. Het grootste verschil is dat wij er een echte persoonlijke aanpak op nahouden. We kennen iedereen bij de voornaam, we hebben niet alleen tijdens het werk contact met je, zijn nieuwsgierig naar jou als persoon en zetten jouw belangen voorop. Daarnaast nemen wij juist niet alleen grote evenementen aan, maar zijn we kritisch in het aannemen van onze opdrachtgevers. We zorgen er dus voor dat je onder de beste omstandigheden je werk kunt doen. Het is dus goed geregeld en wij zorgen voor jou!

Waarmee kom je bij ons binnen?

Met een beveiligingsdiploma (ABM / Beveiliger 2 / Event Security Officer), beheersing van de Nederlandse taal, een rijbewijs en eigen vervoer. Daarnaast ben je woonachtig in Brabant of Limburg en ben je van onbesproken gedrag (een onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie). Verder ben je minimaal zes keer per jaar beschikbaar en vind je het niet erg om in avonden, nachten en weekenden te werken. Heb je geen beveiligingsdiploma? Geen probleem, daar kunnen wij voor zorgen. Terwijl je de opleiding volgt, kun je gewoon bij ons aan de slag! Wil je meer weten? Klik dan hier om naar de juiste pagina op onze website te gaan. 

Welke arbeidsvoorwaarden hanteren wij?

We hanteren het CAO voor de Evenementen- en Horecabeveiligingsbranche, maar wijken daar in positieve zin van af voor wat betreft je salaris. Omdat wij iets meer van onze mensen vragen (met name loyaliteit), belonen we onze mensen ook graag met iets extra's.  Bij ons dus geen negen euro bruto per uur zoals in het CAO staat, want daar ga jij niet vrolijk van worden. Je kunt rekenen op een salaris tussen de twaalf en veertien euro per uur! Daarbij ontvang je een reiskostenvergoeding, ook als je met iemand samen naar je werk zou rijden! Tot slot kennen we nog veel meer leuke extra's, zoals aangemeten gehoorbescherming, veiligheidsschoenen, een werklamp en nog veel meer!

 

Wanneer kom jij jezelf voorstellen?

Je bent vast geïnteresseerd geraakt en wil ons wellicht beter leren kennen. Goed nieuws, want als jij beschikt over de hierboven genoemde eigenschappen willen wij ook graag weten wie jij bent. Het makkelijkste is om het formulier in te vullen, maar je mag ook gewoon even met ons bellen. Sla ons telefoonnummer (040-2988985) meteen en wacht niet te lang, anders wordt onze verse bonenkoffie misschien wel koud :)

 


 

bottom of page