top of page
031.jpg
004.jpg
005.jpg

Fire, Care & Security

Veiligheid is een veelomvattend begrip, en vaak samenhangend. Daarom hebben wij op allerlei veiligheidsaspecten, diverse partners gecontracteerd. Hierdoor kunnen we onze relaties compleet ontzorgen, doordat allerlei gerelateerde diensten onder één dak kunnen worden aangeboden. Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd, met als doelstelling een optimale samenwerking tussen de verschillende hulpdiensten te bewerkstelligen. Een extra bijkomstigheid is dat de prijsstelling voor onze relaties gunstiger is, dan wanneer onze partners rechtstreeks worden benaderd.

Hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van onze medische dienst, wordt alles via ons voor u geregeld en profiteert u van alle voordelen die onze samenwerking met zich meebrengt. U verbindt zich echter rechtstreeks aan onze partners, omdat zij de medische dienst aannemen en uitvoeren. FeDa Security Solutions kan dus niet aansprakelijk worden gesteld voor de dienstuitvoering van onze partners.

Medische dienst

Onze medische dienst is gespecialiseerd in het organiseren en opzetten van medische hulpverlening voor-, tijdens,- en na een evenement. Noemenswaardig is het aanpassingsvermogen, naar elke locatie en naar elke omstandigheid. De medische dienst beschikt over een breed scala aan materialen en mogelijkheden, waarmee een compleet medische post ingericht kan worden als een kleine spoedeisende hulp (vergelijkbaar met die van een ziekenhuis). Het niveau van alle medische hulpverleners is altijd conform de landelijke richtlijnen van het GHOR bij evenementen.

Brandveiligheid
Naast het leveren van medische diensten, verzorgen wij ook het leveren van brandpreventieve materialen. Denk daarbij aan het leveren van brandblussers, welke wij voor een evenement plaatsen en na het evenement weer ophalen. Klanten die kiezen voor het Fire, Care & Security pakket, kunnen voordeliger gebruik maken van deze service dan normaliter. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Fire, Care & Security pakket en de inhoud van deze dienstverlening? Bekijk dan het volgende document, wat u tevens kunt downloaden. In dit document leest u tevens meer over de verschillende kwalificaties van de medische diensten en waaraan bijvoorbeeld de medische post aan moet voldoen. Heef u verder nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

bottom of page