top of page

Over ons

 • Gespecialiseerd in het beveiligen van hotels

 • Lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche

 • Keurkmerk Evenementenbeveiliging

 • Persoonlijk, transparant en betrouwbaar

 • Verse bonenkoffie op kantoor (en een PS4)

Van ons

 • Een plekje in ons super hechte team

 • Veel persoonlijke aandacht

 • Werken in- of nabij Eindhoven

 • Een passend salaris

 • Een reiskostenvergoeding 

Over jou

 • Je bent minimaal 18 jaar

 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

 • Je bent 24 tot 32 uren per week beschikbaar 

 • Je bent van onbesproken gedrag

 • Je bent flexibel, loyaal, integer en komt afspraken na

Hotelbeveiliger (m/v)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar zou je ons van kennen?

Je kent ons van diverse beveiligingsopdrachten, voornamelijk rondom Eindhoven, de Kempen, Noord-Limburg en Zuid-Limburg. Wij zijn meestal de eerste en de laatste die je tegenkomt en herkent ons aan onze glimlach en ontspannen uitstraling. Waarschijnlijk hebben we al eens een babbeltje met je gemaakt! 

Waarom zoeken wij nieuwe mensen?

Wegens uitbreiding van onze opdracht, zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker, die ons enthousiaste en gedreven team kan komen versterken. Je gaat de beveiliging verzorgen van een chique vier-sterren hotel en bent verantwoordelijk voor de veiligheid van het personeel en de gasten die de locatie bezoeken. Dankzij je proacatieve-, oplettende houding en mensenkennis, zie jij het direct wanneer er iets niet klopt en bepaal je of en hoe je moet handelen. In veel gevallen ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de gasten en door het warme welkom wat je ze geeft, voelen ze zicht thuis en ontspannen. Als geen ander weet jij hoe je een goede eerste indruk moet maken. 

Je krijgt te maken met diverse werkzaamheden, zoals het uitvoeren van brand- en sluitrondes, het uitvoeren van algehele controlerondes, het opvolgen van (alarm)meldingen, het toezicht houden op evenementen, beurzen, vergaderingen, meetings of feesten en samen met je collega neem je de receptie waar, in de nachtelijke uren. Je bent goed in het oplossen van conflicten, wil graag aanpakken en bent op zoek naar gevarieerd werk

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar mensen die persoonlijk, professioneel, integer, respectvol, representatief en loyaal zijn. Je bent flexibel, je luistert naar de wensen van de gasten en doet er alles aan om deze verwachtingen waar te maken. Je aarzelt niet om wanneer nodig een collega te helpen en daagt jezelf uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels. Verder kun je goed omgaan met de computer en houdt je de rapportages goed bij. Je zoekt een job voor de langere termijn en bent iemand die humor heeft , eerlijk is en afspraken nakomt. Uiteraard sta jij super stevig in je schoenen. 

Wat is het verschil met andere bedrijven?

Dat lijkt een moeilijke vraag, maar toch ook weer niet. Het grootste verschil is dat wij er een echte persoonlijke aanpak op nahouden. We kennen iedereen bij de voornaam, we hebben niet alleen tijdens het werk contact met je, zijn nieuwsgierig naar jou als persoon en zetten jouw belangen voorop. We zorgen er dus voor dat je onder de beste omstandigheden je werk kunt doen. Het is dus goed geregeld en wij zorgen voor jou!

Waarmee kom je bij ons binnen?

Met een beveiligingsdiploma (ABM / Beveiliger 2), beheersing van de Nederlandse taal, een rijbewijs en eigen vervoer. Daarnaast ben je woonachtig in Brabant of Limburg en ben je van onbesproken gedrag (een onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie). Verder ben je 24 tot 32 uur beschikbaar en vind je het niet erg om in nachten en weekenden te werken. 

Wat bieden wij?

Een interessante werklocatie, waar je op basis van een vast aantal uren (o.b.v. een min-max contract) kunt werken met onwijs leuke mensen. Je ontvangt uiteraard een goed salaris met een reiskostenvergoeding. Omdat wij iets meer van onze mensen vragen (met name loyaliteit), belonen we onze mensen ook graag met iets extra's.  

 

Wanneer kom jij jezelf voorstellen?

Je bent vast geïnteresseerd geraakt en wil ons wellicht beter leren kennen. Goed nieuws, want als jij beschikt over de hierboven genoemde eigenschappen willen wij ook graag weten wie jij bent. Het makkelijkste is om het formulier in te vullen, maar je mag ook gewoon even met ons bellen. Sla ons telefoonnummer (040-2988985) op en wacht niet te lang met reageren, anders wordt onze verse bonenkoffie misschien wel koud :)

 


 

DSC_0496.JPG
049.jpg
bottom of page