top of page
Foto  - 15.jpeg
051.jpg
DSC_0496.JPG

Beveiliging van hotels en congressen

Hotels worden bezocht door mensen over de hele wereld, mensen met verschillende culturen en omgangsvormen. Juist daarom is gespecialiseerde beveiliging van essentieel belang. Onze hotelbeveiligers zijn opgeleid om de veiligheid van uw gasten en medewerkers te waarborgen. Daarnaast weten ze de rol van gastheer/gastvrouw perfect te vervullen, van ontvangst tot aan vertrek. 

Meer dan een receptionist(e)

​Onze hotelbeveiligers zijn méér dan alleen receptiemedewerkers. In de eerste plaats worden uw gasten door ons ontvangen aan de balie van uw receptie en in die zin profileren we als gastheer/gastvrouw. Daarna zullen we uw gasten als volwaardige receptiemedewerkers helpen met bijvoorbeeld inchecken, vragen, enzovoorts. Tijdens het verdere verblijf van uw gasten, dragen we zorg voor de algemene veiligheid. Dat doen we als beveiligingsbeambte. Met deze unieke combinatie, vervullen we dus drie belangrijke functies in één. Het belangrijkste wat we naar uw gasten toe willen uitstralen is absolute eenheid. Het zou voor uw gasten niet mogen uitmaken of ze in contact komen met een receptiemedewerker of met een beveiligingsbeambte. Samen met uw receptiemedewerkers willen we daarom één beleid, één werkwijze en dus één gezicht uitstralen. We willen graag onderdeel uit maken van hetzelfde team. Daardoor zullen uw gasten zich welkom en veilig voelen. 

De beveiliging in uw hotel

Onze hotelbeveiligers zijn snel vertrouwd met alle mogelijke routes en ruimtes in uw hotel. We kunnen daarom snel ter plaatse zijn, indien er zich bepaalde onregelmatigheden voordoen. U kunt hierbij denken aan gasten die geluidsoverlast ervaren of veroorzaken, hulpverlening bij medische incidenten, blussen van beginnende branden en het ontruimen van een kamer, gang of hotel. Daarnaast helpen we bij kleine technische storingen of geven we uitleg over bepaalde apparatuur. 

De beveiliging buiten uw hotel

​Niet alleen in, maar ook buiten uw hotel wordt op veiligheid gelet. Zo houden onze hotelbeveiligers toezicht op geparkeerde auto's en letten ze op verdachte personen of situaties, rondom uw hotel. Ook onderhouden we goede contacten met hulpdiensten en ondersteunen we in gesprekken met bijvoorbeeld een gemeente. Zo proberen we ook centrale aandachtspunten tegen te gaan, zoals prostitutie en handel in verdovende middelen. Daarnaast controleren onze hotelbeveiligers periodiek op mogelijke defecten in bijvoorbeeld het omringde hekwerk, verlichting en andere gebreken. Eventuele bijzonderheden worden direct gemeld aan uw technische dienst en tevens controleren we of de geconstateerde defecten worden gerepareerd.

  

Beveiliging van uw eigen medewerkers

Tijdens de werkzaamheden van uw medewerkers kan het zijn dat onze assistentie nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een gast die in een hevige discussie met een medewerker verzeild raakt, of aan gasten die niet willen betalen of voor bepaalde problemen zorgen. Ook dan staan onze hotelbeveiligers direct voor u klaar. Aan de andere kant kunnen we desgewenst ook een oogje in het zeil houden, als het om uw eigen medewerkers gaat. Zo kunnen we controleren of uw eigen medewerkers zich houden aan de veiligheidsvoorschriften en zich niet laten verleiden tot een vergrijp, zoals bijvoorbeeld diefstal of gebruik van (overmatig) alcohol.  

Meer informatie?

Spreekt onze dienstverlening u aan en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, voor het maken van een afspraak. Wij inventariseren dan uw wensen en uw beveiligingsbehoefte, waarna wij een passend voorstel voor u maken. 

bottom of page