top of page

Over ons

 • Gespecialiseerd in objectbeveiliging

 • Lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche

 • Keurkmerk Evenementenbeveiliging

 • Persoonlijk, transparant en betrouwbaar

 • Verse bonenkoffie op kantoor 

Van ons

 • Een plekje in ons super hechte team

 • Veel persoonlijke aandacht

 • Werken in- of nabij Eindhoven

 • Een passend salaris

 • Een reiskostenvergoeding 

Over jou

 • Je bent minimaal 18 jaar

 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

 • Je bent gemiddeld 32 uren per week beschikbaar 

 • Je bent van onbesproken gedrag

 • Je bent flexibel, loyaal, integer en komt afspraken na

Objectbeveiliger (m/v)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overweeg jij een nieuwe stap in je carrière en ben je opzoek naar meer uitdaging, afwisseling en een leuk gemotiveerd team met verschillende mensen? Hou jij van aanpakken en heb je nu een minder uitdagende baan, doe je veelal hetzelfde, ben je een nummertje voor je baas en staat plezier niet meer op de eerste plaats? Dan bieden wij de oplossing!

Waarom zoeken wij nieuwe mensen?

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega, die ons team wil komen versterken. Dankzij je proacatieve-, oplettende houding en mensenkennis, zie jij het direct wanneer er iets niet klopt en bepaal je of en hoe je moet handelen. In veel gevallen ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de ander en door het warme welkom wat je ze geeft, voelen ze zicht thuis en ontspannen. Als geen ander weet jij hoe je een goede eerste indruk moet maken. 

Je krijgt te maken met diverse werkzaamheden, zoals het uitvoeren van brand- en sluitrondes, het uitvoeren van algehele controlerondes, het opvolgen van (alarm)meldingen, Je werkt in ochtenden, avonden, nachten en weekenddiensten, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Als objectbeveiliger houd je het hoofd koel en ligt voor jou de nadruk op preventief handelen. Je bent alert op afwijkende signalen en handelt daar direct op, voordat problemen ontstaan. Je probeert onveilige situaties te herkennen, hebt oog voor veiligheid en bent goed in het oplossen van conflicten.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar mensen die persoonlijk, professioneel, integer, respectvol, representatief en loyaal zijn. Je bent flexibel, je kan goed luisteren naar anderen en doet er alles aan om deze verwachtingen waar te maken. Je aarzelt niet om wanneer nodig een collega te helpen en daagt jezelf uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels. Verder kun je goed omgaan met de computer en houdt je de rapportages goed bij. Je zoekt een job voor de langere termijn en bent iemand die humor heeft , eerlijk is en afspraken nakomt. Uiteraard sta jij super stevig in je schoenen. 

Wat is het verschil met andere bedrijven?

Dat lijkt een moeilijke vraag, maar toch ook weer niet. Het grootste verschil is dat wij er een echte persoonlijke aanpak op nahouden. We kennen iedereen bij de voornaam, we hebben niet alleen tijdens het werk contact met je, zijn nieuwsgierig naar jou als persoon en zetten jouw belangen voorop. We zorgen er dus voor dat je onder de beste omstandigheden je werk kunt doen. Het is dus goed geregeld en wij zorgen voor jou!

Waarmee kom je bij ons binnen?

Met een beveiligingsdiploma (ABM / Beveiliger 2), beheersing van de Nederlandse taal, een rijbewijs en eigen vervoer. Daarnaast ben je woonachtig in Brabant of Limburg en ben je van onbesproken gedrag (een onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie). Verder ben je gemiddeld 32 uur beschikbaar en vind je het niet erg om in nachten en weekenden te werken. 

Wat bieden wij?

Een interessante werklocatie, waar je op basis van een vast aantal uren kunt werken met onwijs leuke mensen. Je ontvangt uiteraard een goed salaris (tussen de 2100 euro en 2500 euro op basis van een fulltime functie) met een reiskostenvergoeding. Omdat wij iets meer van onze mensen vragen (met name loyaliteit), belonen we onze mensen ook graag met iets extra's.  

 

Wanneer kom jij jezelf voorstellen?

Je bent vast geïnteresseerd geraakt en wil ons wellicht beter leren kennen. Goed nieuws, want als jij beschikt over de hierboven genoemde eigenschappen willen wij ook graag weten wie jij bent. Zie je deze uitdaging helemaal zitten en bij jij degene die we zoeken? Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie met CV naar het volgende emailadres: sollicitatie@fedasecuritysolutions.nl

 


 

DSC_0496.JPG
049.jpg
bottom of page