top of page
DSC_0475.JPG
6060c246-72b6-4a98-bf7d-618a62d4829a.JPG
Foto  - 7.jpeg

Objectbeveiliging

De taken van onze objectbeveiligers kunnen heel variërend zijn. Zo registreren ze uw bezoekers, de kentekens van auto's, uitgifte van sleutels en dergelijke. Verder kunnen ze (indien gewenst) uw personeel controleren aan de hand van visitatie's en zijn ze de schakel tussen uw bedrijf, omwondende, hulpdiensten en andere belanghebbende. Nadat uw  medewerkers het pand hebben verlaten, maken ze een brand- en sluitronde. Zo wordt de kans op calamiteiten verkleind. Ze sluiten ramen en deuren, wat brandvertragend werkt (compartimentering). Kortom, geen zorgen meer over de veiligheid van uw gebouwen en eigendommen.

Beveiliging van uw object
Onder objecten verstaan we niet alleen gebouwen zoals kantoren, fabrieken, enzovoorts, maar ook locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terrecht voor de beveiliging van een terrein, een loods, of een tijdelijke opslag. Onze beveiligingsaanpak verschilt per situatie en is dus afhankelijk van het soort object. Daarom zullen wij altijd maatwerk advies geven, alvorens we een object kunnen beveiligen.

Tijdelijke beveiliging
Kiest u voor tijdelijke beveiliging van uw object, dan richten we voor korte duur de beveiliging zo optimaal mogelijk in, aangepast op uw wensen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een tijdelijk kantoor, omdat uw eigen kantoor wordt verbouwd. Wij kunnen dan zowel de bouwplaats, als het tijdelijke kantoor beveiligen. Een ander voorbeeld is uw alarmsysteem dat niet werkt, of wordt gerepareerd. Onze objectbeveiligers zorgen er dan voor dat de veiligheid blijft gewaarborgd, zolang u of de situatie daar om vraagt .

Brand- en sluitronde
Eén van de belangrijkste taken die een objectbeveiliger verricht is de brand- en sluitronde. Hierbij wordt uw pand volledig gecontroleerd op allerlei situaties die de veiligheid mogelijk in gevaar zouden kunnen brengen. Zo worden openstaande ramen en deuren gesloten, worden technische ruimtes gecontroleerd, overbodige verlichtingen uitgeschakeld. Zodra uw pand veilig is bevonden, wordt het alarm ingeschakeld en verlaat onze objectbeveiliger uw locatie.

Permanente beveiliging
Kiest u voor permanente beveiliging, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw pand zo optimaal mogelijk beveiligd wordt. Na een inventarisatie doen we enkele aanbevelingen om de beveiliging te optimaliseren en leveren objectbeveiligers voor de continue beveiliging. Onze objectbeveiligers controleren bijvoorbeeld wie uw locatie bezoekt, door middel van een bezoekersregistratie. Ze houden toezicht op de levering van goederen en controleren desgewenst uw medewerkers op het eventueel onrechtmatig toe eigenen van bedrijfseigendommen. Uiteraard verrichten ze diverse controlerondes en lopen ze dagdagelijks een brand- en sluitronde. Ook worden defecten opgemerkt en gesignaleerd, zoals defecte verlichting en gaten in uw hekwerk. Deze beveiligingsrisico's blijven hierdoor niet onopgemerkt. Daarnaast treden ze natuurlijk op bij calamiteiten. Het voornaamste doel is om de continuïteit van uw bedrijfsvoering zo goed mogelijk te waarborgen. 

Middelen
Tijdens de uitvoering van onze beveiligingsdiensten dragen we een herkenbaar uniform. Zo zijn we goed herkenbaar en is het duidelijk welke functie wij in uw bedrijf uitvoeren. Hierdoor zien uw medewerkers, gasten, maar ook onbevoegden dat er iemand let op de algehele veiligheid en de diverse taken die daarbij komen kijken. Naast het uniform zijn er ook andere middelen die wij kunnen inzetten om uw (tijdelijke) object te beveiligen. Hierbij kunt u denken aan beveiliging met honden, camerabeveiliging, het gebruik van metaaldetector tijdens visitatie's, enzovoorts. Kortom, een scala aan mogelijkheden om zo optimaal mogelijk de diensten uit te kunnen voeren. 

Meer informatie?

Spreekt onze dienstverlening u aan en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, voor het maken van een afspraak. Wij inventariseren dan uw wensen en uw beveiligingsbehoefte, waarna wij een passend voorstel voor u maken. 

bottom of page