top of page

Bryan Senders gaat auto's poetsen voor het goede doel

Traditiegetrouw besteden we elk jaar in december extra aandacht voor goede- en mooie initiatieven en staan we stil bij mensen en dieren die wat extra hulp en aandacht nodig hebben. Wij vinden het een verplichting en een onderdeel van onze bedrijfsvoering om hier regelmatig aandacht aan te besteden, zodat we onszelf blijven beseffen dat niets vanzelfsprekend is.


Wat als je 's morgens niet weet of je 's avonds iets te eten hebt? Als je bang bent en niet weet hoe laat je ouders thuiskomen? Dan is er weinig ruimte voor mooie toekomstdromen... En juist die gunnen we iedereen zo! Daarom: Bambanani, Growing dreams! Een goede start voor een beter leven.

Via een goede relatie kwamen wij in contact met de 14-jarige Bryan Senders die uit vele gegadigden van zijn school het Sint-Joriscollege Eindhoven is uitgekozen om in het voorjaar van 2023, samen met 19 andere schoolgenoten een reis naar Zuid-Afrika te maken. Ze gaan onder andere meehelpen aan het bouwen van scholen en andere klussen die het welzijn van de lokale kinderen helpen verbeteren. Hier is geld voor nodig, wat hij zelf bijelkaar moet zien te sprokkelen. Voor de reis maar ook voor de lokale activiteiten en het project. Dit project is in samenwerking met de Stichting vrienden van Bambanani.


Vrienden van Bambanani zetten zich al sinds 2005 in voor een betere toekomst voor de jongste generatie van Zuid-Afrika. Bambanani telt inmiddels 99 scholen waar samen 4920 leerlingen een plek en goede verzorging gevonden hebben. De kinderen kunnen er spelen, dromen en leren en krijgen er dagelijks een gezonde maaltijd. De leerkrachten op de Bambanani-schooltjes worden door de Stichting opgeleid en begeleid zodat zij met vertrouwen een toekomst met nieuwe perspectieven tegemoet zien. Bambanani streeft ernaar om elke school zo snel als mogelijk zelfstandig en zelfvoorzienend te maken.

Om het benodigde geld bijeen te krijgen, organiseert Bryan activiteiten en wij willen hem graag een handje helpen. Daarom hebben we geregeld dat Bryan binnenkort mag helpen bij het poetsen van bedrijfsauto's en zorgen wij samen met Auto Winters voor een passende vergoeding, waaronder geld en een speciale tactische zaklamp om op reis te kunnen gebruiken! Bart van Auto Winters zal Bryan op 17 december 2022 ontvangen en wenst hem alvast veel succes! Zet hem op Bryan!30 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page