top of page

Corona-ontvangstmeubel


De overheid maakt iedereen continue bewust van de verschillende instructies die het RIVM heeft afgegeven, waaronder het regelmatig wassen en desinfecteren van onze handen. Veel mensen doen dit inmiddels, maar met name thuis. Op andere plaatsen is dit een stuk lastiger, bijvoorbeeld bij de ingang van een supermarkt.


Omdat we natuurlijk geen mobiele waterkraan en zeep op zak hebben, zochten we hiervoor naar een oplossing en die hebben we inmiddels bij een vaste leverancier van ons gevonden.


Graag introduceren we het corona-ontvangstmeubel, geschikt om te plaatsen bij elke ingang van een supermarkt, winkel of showroom waar mensen binnen kunnen lopen.


Met behulp van het corona-ontvangstmeubel kunnen klanten hun handen wassen of desinfecteren, voordat ze de ingang passeren. Het corona-ontvangstmeubel bestaat uit een (her)vulbaar reservoir (1 liter) geschikt voor diverse desinfectie middelen, is aan de achterzijde toegankelijk voor het verwisseling van een vuilniszak, heeft aan de voorzijde een handige buis, geschikt voor een papieren rol (maximaal 250 millimeter breed, buisdiameter 48 millimeter, diameter 185 millimeter) en heeft aan de bovenzijde een opening voor het afval.


Mocht u interesse hebben in het corona-ontvangstmeubel, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040-2988985 of stuur een e-mail naar info@fedasecuritysolutions.nl omdat er namelijk diverse aanpassingen mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van het logo.

340 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page