top of page

FeDa Security Solutions bestaat bijna vijf jaar!Op 24 augustus 2014 besloten Ferrie Smits en Dave Janssen de handen ineen te slaan en een nieuwe dimensie te geven aan beveiliging. In plaats van "het leveren van enkel en alleen poppetjes", werd de nadruk gelegd op "complete ontzorging" middels een nieuw concept, wat als een malle aansloeg. "Dit hadden wij niet durven dromen", aldus Dave.
Ferrie vult aan dat vijf jaar geleden Paperclip Festival in Eersel het eerste evenement was waar ze de beveiliging voor mochten verzorgen. "Hoe leuk is het dan om precies vijf jaar later op 24 augustus 2019 tijdens ons jubileum wederom dit fantastische evenement te mogen beveiligen".


Organisator Loyce Peijnenburg van Stichting Paperclip omschrijft de relatie met FeDa Security Solutions als bijzonder. "Het concept van dit beveiligingsbedrijf sprak ons meteen aan omdat zij veel verder gaan dan alleen beveiligen en zich volledig inleven in de belangen van ons als opdrachtgever. Dat weten ze ook nog eens op een persoonlijke en sympathieke manier te doen. Zij nemen ons zoveel werk uit handen en bezitten zo ontzettend veel vakkennis, dat is echt een waardevolle toevoeging voor onze organisatie. We hopen nog lang met FeDa te kunnen blijven werken en dat ze met name hun informele karakter niet zullen verliezen." Aldus Loyce.


Ook andere opdrachtgevers van het eerste uur dragen FeDa nog steeds een warm hart toe. Zo is Davy Versfeld van Minority Events erg te spreken over de prettige samenwerking en benoemd specifiek de goede en korte communicatielijnen, de laagdrempeligheid en de toegevoegde waarde in de communicatie naar de verschillende overheidsinstanties. Franc Dubbelman van het Evoluon in Eindhoven wil uitsluitend gebruik maken van de diensten die FeDa kan aanbieden. Hij legt het vertrouwen volledig bij FeDa neer. "Zij weten voor ons en voor onze klanten de juiste balans te vinden in de afstemming van behoeften en mogelijkheden. Daarbij kennen zij onze locatie van binnen en van buiten en weten zij waar de risico's liggen en wat ik echt belangrijk vind", zegt Franc.


"Ondanks de vijfjarige mijlpaal kunnen we er niet te lang bij stilstaan. We zitten midden in het hoogseizoen, we hebben het momenteel te druk voor een feestje en zijn stiekem een beetje bescheiden. We besteden liever aandacht aan onze medewerkers, leveranciers en klanten, dan aan onszelf", zegt Ferrie. "We richten ons nu liever op de komende jaren waarin toch wel het één en ander gaat veranderen. We willen blijven inspelen op de actuele behoefte van de markt en de steeds specifiekere wensen van onze klanten" vult Dave aan.


Ferrie en Dave willen graag alle klanten en leveranciers, maar in het bijzonder de medewerkers bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen en uiteraard staat FeDa Security Solutions ook de komende jaren weer paraat om alle beveiligingsvraagstukken met veel enthousiaste te behandelen.

95 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page