top of page

FeDa moves with MOEVS


Tijdens calamiteiten lijken de minuten soms wel uren te duren en daarom is het belangrijk om snel naar ter plaatse te kunnen gaan, zonder hard te hoeven lopen en buiten adem aan te komen. Zeker bij grote evenementen zijn de afstanden soms behoorlijk. Dat hebben we nu opgelost, dankzij MOEVS. Zij leveren ons trendy e-steps, waarmee we een nieuwe innovatieve step (😊) hebben gezet.


De overheid geeft onze branche steeds meer groen licht, waardoor wij onze werkzaamheden kunnen herpakken. Dat zien we terug in de vele aanvragen en aan de glimlach van onze medewerkers, die weer gepassioneerd evenementen beveiligen. Tot aan het einde van het jaar staan we alweer redelijk volgeboekt, dus als het coronavirus een beetje achter ons blijft, kunnen we flink aan de gang blijven.


Door de coronacrisis hebben we meer dan een jaar geen evenementen kunnen beveiligen, niet kunnen doen waar ons hart ligt en niet kunnen doen waar we zo ontzettend goed in zijn. Toch hebben we niet stil gezeten. Zo hebben we ons bedrijf klaar gemaakt voor de heropening en vooral veel nieuwe contacten opgedaan. We hebben onder andere Wouter van MOEVS ontmoet, die met een passie voor trendy voertuigen zijn jongensdroom waar kon maken. Wouter merkte met oog op de toekomst dat de vraag naar trendy en duurzame vervoersmiddelen bleef stijgen en zo is het bedrijf MOEVS ontstaan, wat hij samen met zijn compagnon Teun Swinkels heeft opgezet.


Wouter heeft geholpen bij onze innovatieve vraag naar een vervoersmiddel om tijdens calamiteiten op evenementen snel en veilig meters te kunnen maken. Dankzij zijn oplossing zijn we in staat om nog efficiënter te kunnen werken. We gebruiken ze natuurlijk niet op de openbare weg, maar wel om onszelf backstage rondom een evenemententerrein te kunnen verplaatsen.144 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page