top of page

Hercertificering Keurmerk


Recentelijk hebben wij opnieuw ons keurmerk evenementenbeveiliging ontvangen. Deze ontwingen wij na een geslaagde externe audit van het NCI. Het certificaat verlengt feitelijk ons ons vorige certificaat, wat vernieuwd moest worden omdat de geldigheidsduur zou gaan verlopen. Wij zijn blij opnieuw te voldoen aan de certificeringsvoorwaarden.


Een bedrijf met een keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche wordt vaak (eens per jaar) stevig gecontroleerd. De controle doet de Nederlandse Veiligheidsbranche niet zelf. Dat doet een gespecialiseerde en onafhankelijke organisatie: een certificerende instelling met deskundige auditoren. Dit is nodig omdat het keurmerk belangrijke waarborgen en garanties symboliseren voor onze opdrachtgevers. De certificatie instelling beslist of een bedrijf aan alle keurmerkeisen voldoet en kent het keurmerk toe.

​​

Het keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche besteedt veel aandacht aan wat een opdrachtgever belangrijk vindt. Jaarlijks wordt gekeken of een keurmerkhouder zich houdt aan de wet, financieel solide en betrouwbaar is en de landelijke cao naleeft. Dit zijn slechts een aantal waarborgen van het keurmerk.

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page