top of page

Het ED ging met ons mee

Om een gezonde balans te vinden tussen alle wet- en regelgeving die momenteel van kracht is, helpen we onze opdrachtgevers (de verschillende gemeentes) met toezicht en handhaving. We doen dat op een bijzondere manier, zodat we snel en kwalitatief goed resultaat bereiken. We proberen ondernemers zo goed mogelijk met alle regelgeving om te laten gaan. We informeren, adviseren en (als het nodig is) corrigeren ondernemers en dat laatste proberen we echt altijd te voorkomen, maar soms kan het niet anders.


Een doordachte methodiek, die handhaving op een andere manier mogelijk maakt en de meeste controles juist leuk maakt. Er is veel ruimte voor het persoonlijke gesprek en het zoeken naar de best passende oplossing bij de situatie. Je zou kunnen zeggen dat het een soort maatwerk handhaving is, met veel kennis in een modern jasje.


Samen met de gemeentes en ondernemers, hebben we al veel bereikt, waaronder minimale overtredingen, meer aandacht, begrip en veel meer kennis. Het is hard werken, maar fijn om als extra schakel iets te kunnen betekenen. Mensen ervaren onze aanwezigheid helemaal niet als vervelend, sterker nog we zorgen voor extra informatie die ze anders nooit zouden hebben gehad en daarnaast helpen we ze met praktische tips.


Het Eindhovens Dagblad wilde graag met ons mee en de Gemeente Nuenen vroeg ons om hieraan mee te werken. Het past bij het open en transparante karakter van deze

gemeente en dus past het ook bij ons. Het was een gezellige avond wij gaan voorlopig nog even door...
Bron: Eindhovens Dagblad (editie 5 oktober 2020)

47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page