top of page

Het weer begint te veranderen


Deze week start de meteorologische herfst en dat was het weekend al goed merkbaar. Het weer begint te veranderen. Regen, wind en kou zorgen ervoor dat mensen steeds vaker de gezelligheid binnen met elkaar willen beleven en gelukkig kan dat ook, maar wel met regels.


Ondernemers zullen steeds meer de focus moeten gaan leggen op "binnen" in plaats van "buiten" en dat is een hele uitdaging, nu we te maken hebben met de beperkingen die de corona maatregelen met zich meebrengen. Bezoekers die een restaurant willen betreden, moeten wachten totdat zij worden opgevangen en dat op anderhalve meter afstand van elkaar. Staan deze mensen dan buiten in de regen, of worden hiervoor voorzieningen getroffen? Staan ze bij elkaar of is er voldoende ruimte om te verspreiden?


Ondernemers worstelen met vragen over een goede en efficiënte manier om gasten te kunnen ontvangen, terwijl de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan blijven. De komende weken zullen wij ze daarbij helpen en alle binnengekomen vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Samen helpen we elkaar voor te bereiden op de donkere dagen die komen gaan en proberen we Corana buiten de deur te houden.


Heeft u vragen over ordentelijke rijvorming? Wachtende bezoekers of wet- en regelgeving omtrent corona? U weet ons te vinden, we zijn dichterbij dan ooit en toch op anderhalve meter afstand. Bel 040-2988985 en laat ons u helpen!

63 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page