top of page

Iedereen moet blijven zitten


Dat was de afgelopen weken de hoofdtaak van één van onze beambten en het was geen gemakkelijke opdracht. Samen met zijn team heeft hij het er aardig druk mee gehad. Probeer maar eens een groep vrolijke mensen continue te laten zitten, die eigenlijk het liefste de hele avond zouden willen dansen op de leukste plaatjes, in een leuke omgeving onder het genot van een hapje en een drankje. Dat valt echt niet mee en lijkt zowat onmogelijk.


De zittende mensen waren het decor van een gezellige zomertuin in de vorm van een stadsoase midden in het Eindhovense. Het is een fantastische prestatie. Niet alleen van onze superman, maar vooral ook van de organisatie die het hebben aangedurfd om dit project op te starten. Wat begon als een paar shows om mensen in deze moeilijke tijd een leuke avond te kunnen bieden, eindigde in een mega geslaagde productie met vele mooie shows en waardevolle momenten. Volop genieten, zolang je maar bleef zitten.Wanneer iemand toch een dansje wilde wagen, werd deze bezoeker op een leuke manier aangesproken door onze inmiddels beroemde collega, die elke keer weer iets anders uit de trukendoos wist te halen. Inmiddels zullen zo’n beetje alle vaste gasten onze “zitbitch” wel een keer gezien of gesproken hebben. Deze bijnaam heeft hij overigens van het publiek gekregen en dat is echt op een hele leuke en goede manier bedoeld. Middels zijn creatieve animerende aanpak, wist hij samen met zijn collega's keer op keer de mensen in het gareel te houden.


Natuurlijk ging het af en toe wel eens mis, maar over het algemeen was het bijzonder om te zien hoe gepassioneerd hij te werk ging. We hebben onze collega daarom vandaag een klein beetje in het zonnetje gezet, voor al zijn inspanningen en vooral voor de getoonde creativiteit en het engelengeduld. Wat een prestatie!


Het is alles behalve makkelijk om nu iets te organiseren, laat staan een groot evenement. Veel organisatoren moeten hard werken om te voldoen aan allerlei regels van de dan geldende noodverordening, die ook regelmatig aan verandering onderhevig is. Deze organisatie is het samen met ons gelukt om in een paar maanden tijd, zo'n 30 succesvolle shows tot een goed einde te brengen, waarbij het “blijven zitten” één van de belangrijkste uitdagingen was. Complimenten dus voor iedereen (ook aan alle bezoekers) die een bijdrage hebben geleverd aan dit zeer geslaagde project, in een bijzondere tijd. Misschien doen we het binnenkort nog eens dunnetjes over. Wie zal het zeggen!

243 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page