top of page

Keurmerk Evenementenbeveiliging

Met het oog op de snelle ontwikkelingen in onze branche, de toenemende concurrentie en de steeds kritischere vragen en wensen vanuit de markt, is het van belang te laten zien dat wij en onze medewerk(st)ers ruim voldoen aan deze criteria én aan tal van wettelijke, financiële en sociale vereisten, die dit zeer zeker onderstrepen.


Daardoor is het voor onze huidige én toekomstige opdrachtgevers direct duidelijk dat men met FeDa Security Solutions heeft gekozen voor een professionele en betrouwbare partner, waaraan zij hun beveiligingsbelangen met een gerust hart kunnen toevertrouwen. Een partner die staat voor kwaliteit en professionaliteit en tevens borg staat voor continue verbeterprocessen in haar organisatie.


Om bovenstaande te kunnen garanderen, zijn we de afgelopen maanden intensief aan de slag gegaan om ons klaar te maken voor certificatie. Inmiddels zijn wij trots te kunnen en mogen vermelden, dat wij voldaan hebben aan alle criteria van de audit en dus het Keurmerk Evenementenbeveiliging mogen voeren. Wij danken onze medewerkers, opdrachtgevers en partners in het behalen van dit waardevolle certificaat!


15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page