top of page

Licht aan de horizon

Het is inmiddels ongeveer drie maanden geleden dat het corona virus in ons land zijn intrede deed en in die tijd is de hele wereld behoorlijk veranderd. Niet alleen persoonlijk, maar ook zakelijk heeft het veel gevolgen die tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar zijn. Ondanks dat we er nog lang niet zijn, is er wel een klein lichtpuntje.


De afgelopen tijd hebben we niet stilgezeten en ons bedrijf verder ontwikkeld. Zo hebben we onze tijd goed kunnen gebruiken door eerder gemaakte plannen uit de kast te halen en verder uit te werken, nieuwe contacten op te doen en ook te studeren. Daarnaast hebben we veel interessante gesprekken gevoerd en onze relaties met collegabedrijven weten te versterken. Onze branchevereniging heeft ons continue voorzien van de nodige informatie en geholpen en op verschillende vakken begeleiding geboden. Naast de vele nadelen heeft het ons dus ook veel sterker gemaakt!


Al deze inspanningen waren gelukkig niet voor niets. Na lange tijd van "ellende" is er een lichtpuntje aan de horizon. De overheid heeft ons goed geholpen met onder andere financiële steun en de resultaten van uitgezette acties met betrekking tot innovatie worden zichtbaar. De omzet neemt langzaam weer toe en we worden steeds zelfstandiger.


Het belangrijkste is dat we met zijn allen gezond en lekker aan de gang zijn, we andere mensen kunnen helpen en volop vertrouwen hebben in de toekomst. We zijn er nog lang niet, maar het gaat de goede kant op. Wij hopen dit pad in ieder geval te kunnen blijven volgen, langzaam klimmen we weer naar de top!

142 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page