top of page

Minder verdiepen, meer verbreden

Bijgewerkt op: 5 mei 2020


We leven momenteel in een andere (of nieuwe) tijd, waarin veel mensen moeten wennen aan de nieuwe situatie. Veranderingen brengen veel onzekerheden met zich mee en mensen reageren hier wisselend op. Sommige passen zich met gemak aan, andere zoeken de grens op omdat zij nog verlangen naar de oude situatie.


Helaas zijn er ook mensen die van deze situatie misbruik maken en daar hebben we het aardig druk mee. Vooral de laatste weken worden onze opdrachtgevers steeds meer geconfronteerd met extra beveiligingsmaatregelen die zij hierdoor moeten nemen. Onze hulp wordt onder andere gevraagd door winkeliers, omdat het personeel bedreigd wordt en sommige klanten agressief reageren op de nieuwe maatregelen. Het is schrijnend om te noemen, want veel maatregelen worden door de overheid opgelegd en daar kan de winkelier niet altijd iets aan doen. Daarnaast worden we ook steeds vaker gevraagd om locaties te beveiligen waar mensen niet mogen komen en daar nu toch "rondhangen" en tot onze verbazing zijn het vaker de oudere mensen, dan de jongere mensen. Tot slot zien we een toename in verdachte situaties bij gesloten bedrijven die soms tot vernielingen, en inbraken leiden. Er zijn immers weinig tot geen mensen aanwezig.


Omdat de vraag steeds verder toeneemt hebben we hier de afgelopen weken op ingespeeld en inmiddels een aantal interventie teams samengesteld, die flexibel en snel inzetbaar zijn. Als een opdrachtgever belt, kunnen we binnen enkele uren operationeel zijn op locatie. Direct na het eerste telefoontje gaat er een compleet proces in werking om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgever zo snel en goed mogelijk geholpen kan worden.


Naast operationele invulling, wordt vanaf het eerste uur een structurele oplossing bedacht, om de genomen maatregelen zo snel mogelijk weer te kunnen afbouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring, gemotiveerde medewerkers, brede netwerk en korte lijnen met onder andere politie en gemeenten, kunnen we veel problemen snel en doeltreffend aanpakken. Hierdoor blijven kosten beperkt. We zijn er trots op dat we dit concept in zo'n korte tijd hebben ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie.


Ons bedrijf is op verschillende gebieden actief in de beveiliging, maar hoofdzakelijk in het beveiligen van gebouwen, hotels, congressen en evenementen. Met dat laatste is het allemaal begonnen en dat vertegenwoordigt ons grootste bedrijfsaandeel. Omdat alle evenementen zijn afgelast en de rest van dit jaar nog erg onzeker is, worden ook wij gedwongen onze focus te verleggen. Naast de genoemde gebieden, zijn we altijd nog een klein gedeelte actief geweest op andere vlakken en daar zullen we de komende tijd meer aandacht aan gaan besteden. We zullen voorlopig minder moeten verdiepen en meer moeten verbreden. Dat vraagt om de nodige kennis en flexibiliteit en die hebben we gelukkig in huis. We hebben een fantastisch team, waar we erg trots op zijn. Uiteraard houden we u op de hoogte van onze ontwikkelingen!


268 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page