top of page

Ondersteuning corona-aanpak


Vanavond kondigde de overheid middels een persconferentie verschillende versoepelingen aan. Zo mogen straks terrassen, restaurants, bioscopen en andere horecagelegenheden weer open, maar wel onder bepaalde (strikte) voorwaarden. Dat is goed nieuws en voor veel ondernemers een goede ontwikkeling.


De overheid stelt echter wel regels aan een heropening. Bedrijven moeten nadenken en plannen maken om zich optimaal voor te bereiden op de nieuwe anderhalvemeter samenleving. Veel van onze klanten stellen ons hierover vragen en hebben behoefte aan hulp.


Om klanten te kunnen helpen met het opstellen van protocollen, het implementeren van maatregelen en het goed kunnen inzetten van hulpmiddelen, hebben wij daarom in korte tijd onze QORPIE-methode ontwikkeld. Met onze ervaring kunnen wij onze expertise inzetten op het gebied van crowdmanagement en crowdcontrol en kunnen we ondernemers op veel verschillende gebieden hiermee ondersteunen.


Bent u als ondernemer aan het nadenken over wat u kunt doen? Klik hier voor meer informatie en neem contact met ons op, zodat we middels onze quickscan kunnen bepalen of en hoe wij u kunnen helpen. Zo zorgen we er samen voor dat u klaar bent voor "het nieuwe normaal".

340 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page