top of page

Samenwerking met Auto Winters

Innovatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Het waren de belangrijkste eigenschappen in de specificatie zoals we die met Bart Winters van Auto Winters maanden geleden bespraken. Iets wat zou passen bij de continue veranderende en innovatieve dienstverlening van FeDa Security Solutions. Dankzij Bart werd het mogelijk. Hij kreeg het allemaal voor elkaar. En daar is ie dan; de nieuwe op maat gemaakte Sportage!

"Bij FeDa Security Solutions zijn we continue op zoek naar het best passende bij de dienstverlening die wij uitvoeren. Om onze klanten optimaal te bedienen wil je toch het beste van het beste als het gaat om veiligheid"; aldus Ferrie Smits. "Zeker in deze tijden waarin we met lange levertijden te maken hebben in de autobranche, moet je goed kijken naar de verschillende wensen. Het zou vervelend zijn als er nieuwe technieken zijn achterhaald op het moment van levering"; vult Dave Janssen aan.


Het Valkenswaardse bedrijf richt zich op een specifiek klantsegment en een gerichte dienstverlening, waarbij het van belang is om over verschillende nieuwe technische snufjes te beschikken. Bart Winters verteld; "Onze relatie wisselt op regelmatige basis, vanwege de aard van de werkzaamheden en we zijn blij hen te kunnen voorzien in de diverse wensen die er liggen. Zojuist hebben we de eerste twee auto's geleverd van het nieuwe contract, namelijk het nieuwste model Sportage. Een auto die maximaal voorziet in de wensen van Ferrie en Dave. Zo beschikt dit model over autonome noodremassistentie inclusief voetganger- en fietserdetectie en tegemoetkomend verkeer op kruispunten, autonome rijbaanvolgassistentie, vermoeidsheidsherkenning inclusief waarschuwing bij vertrekkende voorligger, emergency call (eCall), kruisend verkeersassistentie achter (RCCA) en nog veel meer.


De samenwerking tussen Auto Winters en FeDa Security Solutions werd jaren geleden door Marcel Winters opgezet. Marcel was bereid om - out of te box - te denken, FeDa op weg te helpen en zeker ook in de corona crisis te zorgen voor de nodige steun, zodat het wagenpark niet stil kwam te liggen. Vanuit FeDa werd alleen het mogelijke en niet het onmogelijke gevraagd. "Daarnaast is het ontzettend fijn om een autobedrijf te hebben, waar je niet als klant wordt behandeld en waar het gaat om meer dan alleen de transactie. We werken niet met een blanco cheque, maar wel met een absolute intentie om te kunnen blijven samenwerken met deze waardevolle leverancier; verteld Ferrie tot slot.

245 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page