top of page

Samenwerking One Of The Guys verlengd tot eind 2022


Met gepaste trots kunnen we mededelen dat onze samenwerking met One Of The Guys tot eind 2022 is verlengd. One Of The Guys is een grote festivalorganisatie, bekend van meerdere concepten zoals Paperclip Festival, Elsom Open Air, Q-Music The Party FOUT!


Van de ene kant misschien bijzonder om juist in deze onzekere tijden afspraken te maken voor de toekomst. Aan de andere kant juist heel slim. We willen allemaal vooruit kijken en het is aannemelijk dat er de komende maanden steeds meer versoepelingen komen.Als uiteindelijk ook evenementen weer mogen plaatsvinden, moeten we daar klaar voor zijn, in welke vorm dan ook. Veiligheid is één van de belangrijkste en eerste punten op de agenda bij het voorbereiden van evenementen. Daar moeten we nu over nadenken en niet straks. Het zal niet meer zoals vroeger zijn en we moeten ons richten op het nieuwe normaal. Dat doen niet voor onze klanten, maar liever samen met onze klanten.


One Of The Guys is al vanaf het eerste uur een trouwe klant, met veel ervaring op het gebied van evenementenorganisatie. Samen hebben we dan ook al veel projecten tot een goed einde kunnen brengen, waarbij een gezonde balans tussen veiligheid, gastvrijheid en service centraal staat.


Het is fijn om in deze moeilijke tijden af en toe wat positief nieuws te kunnen ontvangen en te kunnen delen. We kijken als bedrijf met name wat wel kan en waar mogelijkheden liggen en focussen ons voornamelijk op de toekomst. Er zullen wat ons betreft de komende tijd nog vele leuke nieuwsberichten volgen; aldus Ferrie Smits.

73 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page