top of page

We hebben het zwaar te pakken


De wereld is momenteel in de ban van het coronavirus, iets wat ons allemaal op de een of andere manier raakt. Ook als bedrijf zijn wij erg zwaar getroffen, net als vele andere ondernemers. We hebben het zwaar te pakken. We komen daar gewoon voor uit, want het is zoals het is; aldus Dave Janssen.


Ondanks deze vervelende situatie, zullen we moeten accepteren dat dit momenteel realiteit is. We moeten met deze situatie omgaan en dat zal iedereen op zijn of haar manier doen, zonder vooraf precies te weten wat goed of fout is. Hier is simpelweg geen handleiding voor. Iedereen wordt nu gedwongen om bepaalde keuzes te maken en ik hoop echt dat iedereen dat zal doen met veel wijsheid, maar vooral ook met veel respect; aldus Ferrie Smits.


Afgelopen weken zijn we enorm druk bezig geweest met crisismanagement en hebben we drastische maatregelen genomen. Met deze maatregelen proberen wij deze moeilijke tijd door te komen. Niet een gemakkelijke opgave, maar we willen er echt voor gaan. Aan de andere kant zijn we ook druk bezig om onze "kennis en kunde" op een andere manier te gebruiken en hebben we een aantal interessante gesprekken gevoerd, waardoor we heel voorzichtig een beetje positief durven te zijn over de toekomst. Een toekomst die vooral nog onzeker is, maar met de juiste uitwerking van maatregelen, steun vanuit de overheid en nieuwe ontwikkelingen maken we echt een goede kans. Uiteraard zullen we de belanghebbenden zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden.


We willen graag afsluiten met de hoop dat iedereen elkaar op het juiste moment zal steunen en iedereen bereid is om elkaar een beetje te helpen het hoofd boven water te houden. Daarnaast hopen we dat iedereen gezond blijft. Wij wensen dan ook iedereen veel sterkte de komende tijd.

92 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page