top of page

Zorgen over gevolgen coronavirus


Naar aanleiding van het coronavirus worden momenteel veel evenementen afgelast, wat betekent dat veel beveiligingsbedrijven maatregelen moeten nemen om de continuiteit van de bedrijfsvoering te kunnen waarborgen.


De voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche geeft aan dat voor veel beveiligingsbedrijven de impact van dit plotselinge omzetverlies ongekend is. Veel medewerkers zullen in de regeling voor tijdelijke werktijdverkorting ondergebracht moeten worden. Daarnaast worden beveiligingsbedrijven vaak geconfronteerd met een forse verliespost, in een markt waarin de marges vaak al zeer klein zijn en kosten bijna uitsluitend personeelskosten zijn.


Helaas onderstrepen wij bovenstaande constateringen van onze voorzitter. Ook wij erkennen hinder te ondervinden en hopen op een snel herstel van deze crisis. Wij hopen ook dat bedrijven elkaar ondersteunen en respecteren in de moeilijke keuzes die soms gemaakt moeten worden. "Op dit moment zijn we druk bezig om de risico's en gevolgen in kaart te brengen en schade te beperken. Verder wil ik momenteel nog geen concrete uitspraken doen"; aldus Dave Janssen van FeDa Security Solutions.

163 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page